La Marzocco

La Marzocco
La Marzocco

Mooie en uniek ontworpen espressomachines, Handmade in Florence sinds 1927.

Opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, La Marzocco zijn oorsprong had in Florence, Italië, de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance en de thuisbasis van zulke genieën als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Brunelleschi, die een aantal van de beroemdste kunstwerken in de wereld geschapen .

Het lijkt alleen maar passend dat La Marzocco, zou een wereldberoemde reputatie voor het maken van mooie, hoge kwaliteit, prachtig vormgegeven en uniek ontworpen espressomachines, met veel aandacht voor detail te verdienen.

La Marzocco Strada

La Marzocco Strada
La Marzocco Strada

De Strada brengt kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en techniek samen in een machine die voor het ultiem haalbare in espressomachine-techniek staat.
La Marzocco heeft een wereldprimeur met de Strada. Voor het eerst heeft de barista volledige controle over de waterdruk tijdens de gehele extractie.
De Strada is ontwikkeld door een Street Team waarin werkgroepen van specialisten waren bijeengebracht. De leden - meerdere WBC winnaars en andere hot shots uit de espressowereld - verichtten onderzoek naar alle aspecten van de espressotechniek. De zoektocht leverde een revolutionaire op: Real Pressureprofiling!

De Strada is leverbaar een Electronic Paddle "EP" en in een Mechnical Paddle "MP" technologie uitvoering

STRADA EP
Elektronische Paddle: elektronisch geregelde pompen met tandwielen precieze progressieve drukregeling.

STRADA MP
Mechanische Paddle: directe controle van de waterstroom en de druk mechanisch via een interne klep, waardoor de druk profilering

lees meer

La Marzocco GB5

Genoemd naar Giovanna Bambi en ontworpen met klassieke La Marzocco styling en geest, de GB / 5 combineert harmonieuze esthetiek en krachtige technologische vooruitgang met gracieuze lijnen en curven. De GB / 5 is een ingetogen metgezel voor elke koffie-bar, terwijl de ongeëvenaarde stabiliteit temperatuur biedt gestage brouwsel water en stoom, zelfs op het hoogtepunt van de ochtendspits.

lees meer

La Marzocco FB80

La Marzocco FB80
La Marzocco FB80

De La Marzocco FB80 is ideaal voor horeca locaties waar TOP KWALITEIT KOFFIE & DESIGN even belangrijk zijn.
"FB" staat voor Fratelli Bambi, La Marzocco introduceerde de FB80 om zijn 80ste verjaardag te herdenken.
De FB/80 fuseert geavanceerde technologie met aandacht voor detail en kleur, La Marzocco's streven naar perfectie, en expressie van excellentie.

lees meer

La Marzocco Linea Classic

La Marzocco Linea Classic
La Marzocco Linea Classic

La Marzocco Linea Classic is gemaakt en ontworpen om in iedere situatie te passen. Het is liniaire ontwerp is afgewerkt met RVS.
Het uiterlijk van de machine wordt bepaald door de kleine 'footprint', waarop de herkenbare, bredere, body rust om de twee grote boilers te behuizen.

Het ontwerp neemt minimale werkruimte in beslag, zonder concessies te doen aan een maximale capaciteit.

lees meer

La Marzocco GS3

La Marzocco GS3
La Marzocco GS3

Met de La Marzocco GS3 stelt La Marzocco de standaard voor één groeps espressomachines. De machine laat met zijn indrukwekkende specificaties volgens espressogeeks zelfs elke professionele machine achter zich. De GS/3 vindt zijn weg naar de professional en thuisgebruiker die topprestaties in een compact design zoekt.
Geschiedenis

lees meer