Astoria Rapallo - Bristot label

Astoria Rapallo - Bristot label
Astoria Rapallo - Bristot label

De Astoria Rapallo is een traditionele espressomachine in retro design.

Een traditioneel espressomachine in een retro design. De unieke lijn en zichtbare groepen maken de Rapallo een speciale en zeer geraffineerde espressomachine. De "Rapallo" wordt geproduceerd voor de barista`s die willen vasthouden aan de beproefde en echte traditie van de Italiaanse espresso koffie, zelfs in hun espressomachine.

 

lees meer

La Marzocco FB80 - Bristot label

Bristot kofie label La Marzocco FB80 is de Ideale espressomachine voor horeca locaties voor TOP KWALITEIT BRISTOT KOFFIE.
"FB" staat voor Fratelli Bambi, La Marzocco introduceerde de FB/80 om zijn 80ste verjaardag te herdenken.
De FB/80 fuseert geavanceerde technologie met aandacht voor detail en kleur, La Marzocco's streven naar perfectie, en expressie van excellentie.

lees meer

Astoria Pratic Avant - Bristot label

Pratic, een machine met aard geschikt te passen aan alle situaties. Aanvankelijk ontworpen met een eenvoudige en lineaire stijl, heeft het esthetisch geëvolueerd met slanke en moderne lijnen voor een tijdloos gevoel. Een elegant ontwerp, verfraaid door verchroomd, die het karakter van de uiterst geavanceerde aspect voltooien. Het bevat alle ervaring en de technologie Astoria te bieden, garanderen professionele prestaties en betrouwbaarheid uitstekende kwaliteit van de dranken afgegeven heeft. Ook de mogelijkheid van verhoogde groepen en nieuwe kop-stands, gemakkelijk loslatende, naast de verlichting van de grote werkruimte.

 

lees meer

Astoria Calypso - Bristot label

Astoria Calypso
Astoria Calypso

Astoria Calypso, The Bristot espresso eccellente machine is born

De professionele espressomachine "Espresso Eccellente" is geboren om een kwaliteitsproduct te bieden, gemaakt in Italië, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken en in stand te houden. Deze Bristot machine heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en bied u de garantie voor een constante bereiding van de espresso en cappuccino.

Deze machine is verkrijgbaar in een standaard uitvoering als 2 en 3 groeps en in een hoge groep uitvoering. Voordeel van de hoge groep is dat hier de coffee to go bekers onder passen.

 

lees meer

La Spaziale S2 - Bristot label

Bristot La Spaziale S2 "Espresso Eccellente space, flexibility and reliability"

De Bristot La Spaziale S2 is het instap model van Bristot en is een elektronisch espressomachine met automatische dosering instelling. Ontworpen en ontwikkeld met de filosofie dat geavanceerde technologie hand in hand gaan met eenvoud. Het biedt de gebruikers een espressomachine die garant staat voor consistentie, excellentie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Verkrijgbaar in een 2 en 3 groepen versie.

 

lees meer

La Marzocco Strada - Bristot label

La Marzocco Strada
La Marzocco Strada

De Strada brengt kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en techniek samen in een machine die voor het ultiem haalbare in espressomachine-techniek staat.
La Marzocco heeft een wereldprimeur met de Strada. Voor het eerst heeft de barista volledige controle over de waterdruk tijdens de gehele extractie.
De Strada is ontwikkeld door een Street Team waarin werkgroepen van specialisten waren bijeengebracht. De leden - meerdere WBC winnaars en andere hot shots uit de espressowereld - verichtten onderzoek naar alle aspecten van de espressotechniek. De zoektocht leverde een revolutionaire op: Real Pressureprofiling!

STRADA EP
Elektronische Paddle: elektronisch geregelde pompen met tandwielen precieze progressieve drukregeling.

lees meer